Inici Serveis Empresa Contacte
 
  Empresa


Divermat va néixer l’any 1994 i des de llavors hem crescut i diversificat els nostres serveis. Aquests anys ens han servit per guanyar experiència i demostrar que la innovació, la professionalitat i la rapidesa poden conviure perfectament amb la qualitat i el tracte humà.
 

El nostre compromís ha estat sempre oferir als nostres clients la millor solució a les seves necessitats. Col·laborem estretament amb ells, intentant generar un ambient de confiança. Ens caracteritza un bon servei i uns terminis d'entrega molt ajustats, que poden anar, en la majoria de feines, des de poques hores a alguns dies.

En els últims temps hem invertit decididament en tecnologia que ens permet imprimir sota comanda i amb la més alta qualitat. Treballem contínuament per millorar els nostres processos i fer-los més nets i responsables. La inversió constant ens permet oferir productes gràfics d’alta qualitat amb preus ajustats a cada necessitat.

El perfil dels nostres clients és molt variat: industries, escoles, instituts, universitats, estudis de disseny, impremtes, departaments de màrqueting, editorials, comerços...

Unes instal·lacions situades a Vic (Barcelona), la tecnologia i tot l’equip humà de Divermat estan a la vostra total disposició. 

 

 
Productes educatius

Empresa
Empresa
Contacte
Francesc Santcliment, 61
Pol. Ind. Mas d'en Prat
08500 VIC (Barcelona)
Tel. 93 886 62 70
Fax 93 886 62 71
divermat@divermat.com