Inici Serveis Empresa Contacte
 
  Empresa


Divermat va néixer l’any 1994 i des de llavors hem crescut i diversificat els nostres serveis. Aquests anys ens han servit per guanyar experiència i demostrar que la innovació, la professionalitat i la rapidesa poden conviure perfectament amb la qualitat i el tracte humà.
 

El nostre compromís ha estat sempre oferir als nostres clients la millor solució a les seves necessitats. Col·laborem estretament amb ells, intentant generar un ambient de confiança. Ens caracteritza un bon servei i uns terminis d'entrega molt ajustats, que poden anar, en la majoria de feines, des de poques hores a alguns dies.

En els últims temps hem invertit decididament en tecnologia que ens permet imprimir sota comanda i amb la més alta qualitat. Treballem contínuament per millorar els nostres processos i fer-los més nets i responsables. La inversió constant ens permet oferir productes gràfics d’alta qualitat amb preus ajustats a cada necessitat.

El perfil dels nostres clients és molt variat: industries, escoles, instituts, universitats, estudis de disseny, impremtes, departaments de màrqueting, editorials, comerços...

Unes instal·lacions situades a Vic (Barcelona), la tecnologia i tot l’equip humà de Divermat estan a la vostra total disposició. 

 

 
Productes educatius
DIVERMAT EDU
Empresa
Empresa
Contacte
Francesc Santcliment, 61
Pol. Ind. Mas d'en Prat
08500 VIC (Barcelona)
Tel. 93 886 62 70
Fax 93 886 62 71
divermat@divermat.com