Inici Serveis Empresa Contacte
 

 

flecha Etiquetes adhesives en bobina
flecha Sectors
flecha Materials i acabats
flecha Tecnologia i qualitat
flecha Accessoris i consumibles
  Inici > Etiquetes en bobina > SectorsAlimentació i begudes

Disposem d’una extensa selecció de papers i materials sintètics: creatius, estucats, ecològics, PE, PP, metal·litzats… que ens permet fabricar tot tipus d’etiquetes autoadhesives que s’adapten als diferents suports i necessitats del sector (vidre, plàstic, llauna, cartró, paper,…) amb resistència a la humitat, el fred i la calor. També PET termoretràctil per a la fabricació de sleeves.
Cosmètica i llar

Treballem amb diferents materials per oferir una àmplia gamma de possibilitats estètiques: papers creatius, estucats, papers i polipropilens metal·litzats, transparents… combinats amb tinta tinta opaca blanca i/o acabats setinats per obtenir resultats espectaculars en el sector cosmètic.
Industrial

Etiquetes autoadhesives per a qualsevol tipus d’aplicació, escollint entre la nostra gamma de substrats, qualitats d'adhesiu, acabats... i amb adhesius permanents o removibles.

Les etiquetes es poden subministrar parcialment impreses, preparades per a la seva reimpressió o anònimes amb la mida i forma que es necessiti. 
Químic i veterinari

Etiquetes per a qualsevol tipus d’aplicació amb materials resistents a la humitat i el fred… Disposem d'una àmplia gamma de substrats per aquests sectors.

 

 
Productes educatius

Empresa
Empresa
Contacte
Francesc Santcliment, 61
Pol. Ind. Mas d'en Prat
08500 VIC (Barcelona)
Tel. 93 886 62 70
Fax 93 886 62 71
divermat@divermat.com