Inici Serveis Empresa Contacte
 

 

flecha Impresiˇ comercial
flecha Llibres i manuals
flecha Personalitzaciˇ i mÓrqueting
flecha Tecnologia i qualitat
flecha Medi Ambient
  Inici > Impremta digital / Llibres > Tecnologia i qualitat

 

Impressió òfset digital

Disposem de maquinaria òfset digital HP Indigo. És el sistema d'impressió digital que dóna més qualitat tant en blanc i negre com en color. L'aspecte i el tacte és semblant al de la impressió òfset. Té les millors característiques de la impressió òfset amb els avantatges de la impressió digital. Utilitza tinta líquida i permet imprimir  gran varietat de substrats: papers estucats, papers òfset, papers reciclats, papers verjurats, gofrats, creatius, sintètics...
   

Impressió òfset

La impressió òfset és el sistema tradicional d'impressió. Ofereix alta qualitat i permet treballar amb una àmplia gamma de substrats. És ideal per imprimir papereria, sobres, talonaris, catàlegs o productes que per format no es poden fer amb els altres sistemes. Indicat per a tiratges grans. 

Impressió digital - Tòner i Inkjet

Utilitzem la impressió digital de tòner i inkjet per produir manuals, documentació tècnica i materials educatius.

Acabats i manipulats

Disposem de departament d'enquadernació i acabats que ens permet laminar en brillant i mat, aplicar vernís, fendir, plegar, fer trepats i relleus, enquadernar en rústica fresada, rústica cosida, tapa dura, espiral, wire-o, grapa llom...
 
 

     

En funció del tipus de feina a imprimir es tria la tecnologia que s'utilitzarà, no només des del punt de vista del cost, sinó també des del punt de vista de la qualitat i del temps disponible. Tots els sistemes tenen els seus avantatges i els seus inconvenients.

Sempre busquem la millor solució pel client i és per això que treballem estretament amb altres col·laboradors de confiança per tal que el producte i servei final sigui l'esperat.


 

 
Empresa
Empresa
Contacte
Francesc Santcliment, 61
Pol. Ind. Mas d'en Prat
08500 VIC (Barcelona)
Tel. 93 886 62 70
Fax 93 886 62 71
divermat@divermat.com