Inici Serveis Empresa Contacte
 

 

flecha Impresiˇ comercial
flecha Llibres i manuals
flecha Personalitzaciˇ i mÓrqueting
flecha Tecnologia i qualitat
flecha Medi Ambient
  Inici > Impremta digital / Llibres > Tecnologia i qualitat

 

Impressió òfset digital

Disposem de maquinaria òfset digital HP Indigo. És el sistema d'impressió digital que dóna més qualitat tant en blanc i negre com en color. L'aspecte i el tacte és semblant al de la impressió òfset. Té les millors característiques de la impressió òfset amb els avantatges de la impressió digital. Utilitza tinta líquida i permet imprimir  gran varietat de substrats: papers estucats, papers òfset, papers reciclats, papers verjurats, gofrats, creatius, sintètics...
   

Impressió òfset

La impressió òfset és el sistema tradicional d'impressió. Ofereix alta qualitat i permet treballar amb una àmplia gamma de substrats. És ideal per imprimir papereria, sobres, talonaris, catàlegs o productes que per format no es poden fer amb els altres sistemes. Indicat per a tiratges grans. 

Impressió digital - Tòner i Inkjet

Utilitzem la impressió digital de tòner i inkjet per produir manuals, documentació tècnica i materials educatius.

Acabats i manipulats

Disposem de departament d'enquadernació i acabats que ens permet laminar en brillant i mat, aplicar vernís, fendir, plegar, fer trepats i relleus, enquadernar en rústica fresada, rústica cosida, tapa dura, espiral, wire-o, grapa llom...
 
 

     

En funció del tipus de feina a imprimir es tria la tecnologia que s'utilitzarà, no només des del punt de vista del cost, sinó també des del punt de vista de la qualitat i del temps disponible. Tots els sistemes tenen els seus avantatges i els seus inconvenients.

Sempre busquem la millor solució pel client i és per això que treballem estretament amb altres col·laboradors de confiança per tal que el producte i servei final sigui l'esperat.


 

 
Productes educatius

Empresa
Empresa
Contacte
Francesc Santcliment, 61
Pol. Ind. Mas d'en Prat
08500 VIC (Barcelona)
Tel. 93 886 62 70
Fax 93 886 62 71
divermat@divermat.com