Inici Serveis Empresa Contacte
 

 

flecha Impresiˇ comercial
flecha Llibres i manuals
flecha Personalitzaciˇ i mÓrqueting
flecha Tecnologia i qualitat
flecha Medi Ambient
  Inici > Impremta digital / Llibres > Llibres i manuals

 

Actualment no cal produir més quantitat de llibres del que és necessari simplement pel fet de disposar de productes de qualitat a un bon preu unitari: podem fer tiratges curts i d'alta qualitat. Així també es redueixen costos de producció, costos d'emmagatzematge i s'evita el risc de no saber si tots els llibres s'acabaran utilitzant o venent.

Obtingui la quantitat justa de llibres quan vostè els necessiti. Elimini despeses d'emmagatzematge, elimini el risc de què el seu material quedi obsolet, faci reimpressions amb canvis d'última hora i tingui el seu material llest en pocs dies.Tecnologies

Òfset digital

Ens permet imprimir llibres a 1 tinta (normalment negre), a 2 tintes, a 4 tintes... El cost del llibre es pot optimitzar en funció de les que tingui de cada tipus.

També és posible imprimir utilitzant 6 tintes (CMYK+Taronja+Violeta). Això amplia la gamma de colors reproduibles i és útil per a llibres de fotografia i art.

Òfset

La impressió òfset és el sistema tradicional d'impressió. Ofereix alta qualitat i permet treballar amb una àmplia gamma de substrats. Indicada per a tiratges llargs.

Digital - Tòner i inkjet

Utilitzem la impressió digital per produir manuals, documentació tècnica i materials educatius. Qualitat suficient per a gran varietat de productes.
Papers i enquadernació

En l'aplicació de càlcul de pressupostos pot trobar els més comuns: òfset blanc, òfset natural, estucats, estucats volum… però si en vol algun d'especial (creatius, verjurats, texturats, sintètics, de colors...) només cal que ho demani.

Les cobertes, per regla general, s'imprimeixen a tot color i es laminen per tal de protegir-les. Els llibres s'enquadernen en rústica fresada, rústica cosida, grapa llom, wire-o, espiral, tapa dura…
Què oferim?

• Revisió d'arxius i correccions de preimpressió
• Màxima qualitat d'impressió
• Servei i producte personalitzat
• Cost de llibre optimitzat al nombre de pàgines que té en blanc/negre, a 2 tintes i a color
• Gran varietat de substrats disponibles per a tripa i coberta
• Pressupostos online


 

Accés clients / Pressupostos de llibres


 

 
Productes educatius
DIVERMAT EDU
Empresa
Empresa
Contacte
Francesc Santcliment, 61
Pol. Ind. Mas d'en Prat
08500 VIC (Barcelona)
Tel. 93 886 62 70
Fax 93 886 62 71
divermat@divermat.com