Inici Serveis Empresa Contacte
 

 

flecha Impresiˇ comercial
flecha Llibres i manuals
flecha Personalitzaciˇ i mÓrqueting
flecha Tecnologia i qualitat
flecha Medi Ambient
  Inici > Impremta digital / Llibres > Llibres i manuals

 

Actualment no cal produir més quantitat de llibres del que és necessari simplement pel fet de disposar de productes de qualitat a un bon preu unitari: podem fer tiratges curts i d'alta qualitat. Així també es redueixen costos de producció, costos d'emmagatzematge i s'evita el risc de no saber si tots els llibres s'acabaran utilitzant o venent.

Obtingui la quantitat justa de llibres quan vostè els necessiti. Elimini despeses d'emmagatzematge, elimini el risc de què el seu material quedi obsolet, faci reimpressions amb canvis d'última hora i tingui el seu material llest en pocs dies.Tecnologies

Òfset digital

Ens permet imprimir llibres a 1 tinta (normalment negre), a 2 tintes, a 4 tintes... El cost del llibre es pot optimitzar en funció de les que tingui de cada tipus.

També és posible imprimir utilitzant 6 tintes (CMYK+Taronja+Violeta). Això amplia la gamma de colors reproduibles i és útil per a llibres de fotografia i art.

Òfset

La impressió òfset és el sistema tradicional d'impressió. Ofereix alta qualitat i permet treballar amb una àmplia gamma de substrats. Indicada per a tiratges llargs.

Digital - Tòner i inkjet

Utilitzem la impressió digital per produir manuals, documentació tècnica i materials educatius. Qualitat suficient per a gran varietat de productes.
Papers i enquadernació

En l'aplicació de càlcul de pressupostos pot trobar els més comuns: òfset blanc, òfset natural, estucats, estucats volum… però si en vol algun d'especial (creatius, verjurats, texturats, sintètics, de colors...) només cal que ho demani.

Les cobertes, per regla general, s'imprimeixen a tot color i es laminen per tal de protegir-les. Els llibres s'enquadernen en rústica fresada, rústica cosida, grapa llom, wire-o, espiral, tapa dura…
Què oferim?

• Revisió d'arxius i correccions de preimpressió
• Màxima qualitat d'impressió
• Servei i producte personalitzat
• Cost de llibre optimitzat al nombre de pàgines que té en blanc/negre, a 2 tintes i a color
• Gran varietat de substrats disponibles per a tripa i coberta
• Pressupostos online


 

Accés clients / Pressupostos de llibres


 

 
Productes educatius

Empresa
Empresa
Contacte
Francesc Santcliment, 61
Pol. Ind. Mas d'en Prat
08500 VIC (Barcelona)
Tel. 93 886 62 70
Fax 93 886 62 71
divermat@divermat.com